dilluns, 2 de juliol del 2018

Dialèctica-1r Batx

 Donada la bona disposició dels alumnes de 1r de batx i la qualitat argumentativa, aquest trimestre han dut a terme el debat contractualista. Ha estat una activitat preparada amb antelació, en la recerca de raons per poder defensar un autor absolutista, Hobbes, o un autor com Rousseau que s'aproximaria més a una democràcia directa. La riquesa de diferències no s'aturava en el tipus de govern, sinó també en la consideració de l'ésser humà, naturalesa bona o dolenta.La qüestió és que ha estat realment brillant com els alumnes entraven en el joc de les argumentacions, una dansa de raons que convertia en melodia cadascun dels discursos.

 Gràcies a tots per la vostra participació, ja que amb ella heu dut a la pràctica un mètode d'aproximació a la veritat, la dialèctica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Expressa el teu pensament des de la fonamentació d'aquest: el respecte. Argumenta, proporciona raons sòlides que donin suport a la teva aportació. Identifica't i utilitza el correu amb el domini del centre. Únicament així podrà fer-se pública la teva aportació.