dilluns, 2 de juliol del 2018

SUBHASTA DE VALORS MORALS-3rC ESO


Els alumnes de 3rC de l'ESO ens poden ensenyar, i molt.👏👏

Resulta que una de les darreres classes de Cultura i valors vam dur a terme una subhasta, però la subhasta va ser, no d'elements materials, sinó d'allò que realment ens fa valuosos, els valors morals. De seguida els alumnes es van entusiasmar amb la dinàmica, i van preparar tots els objectes de què disposaven per poder optar a pujar per obtenir els valors que per a ells eren imprescindibles. 
Va ser una activitat realment divertida, com fins i tot entregaven les claus de casa seva per obtenir un valor significatiu per a ells. Va ser llavors, quan en Sergio Fajardo va començar a obrir els ulls a tota la resta, va voler oferir com a canvi quelcom realment valuós, la seva persona en forma d'abraçada, així que òbviament en fer-li l'entrega del valor de la Llibertat, per al qual va pujar tan sàviament, va començar a fer abraçades a tots els seus companys d'aula. Tot seguit, en Quim Colmenero, va anar més enllà, ja que la seva oferta anava dirigida a alumnes que inclús no coneixia, fer una abraçada als alumnes de 2nC.












Un fet, dels vostres companys, que pot fer-vos molt que pensar, per exemple:
Qu
è és realment valuós per a tu?
Creus que les coses materials, per exemple un m
òbil o unes vambes, tenen més valor que valors com el respecte, l'esforç, la pau, la responsabilitat, tolerància, la sinceritat, l'amistat......?
Pensa-ho i comparteix-lo, segur que tens molt per aportar-nos i poder aprendre també de tu.

1 comentari:

  1. Yo creo que lo mas valioso es lo inmaterial, ya que por ejemplo el respeto,la honestidad o la amabilidad no se pueden ni siquiera comparar con el valor que tienen unas bambas.

    ResponElimina

Expressa el teu pensament des de la fonamentació d'aquest: el respecte. Argumenta, proporciona raons sòlides que donin suport a la teva aportació. Identifica't i utilitza el correu amb el domini del centre. Únicament així podrà fer-se pública la teva aportació.