dissabte, 6 d’abril del 2019

Empoderament&intel·ligències múltiples

Ja vam comentar el curs passat que és molt important tenir present les diferents intel·ligències a l'hora de valorar, ensenyar i acompanyar al nostre alumnat, per això és bo donar l'oportunitat a què puguin desenvolupar-les.
Difícilment una persona reuneix de manera òptima cadascuna d'aquestes, però sí que és completament cert que cada ésser humà brilla, com a mínim, en un tipus d'intel·ligència. Partint d'aquesta evidència, novament aquest curs des de la Filosofia, llar de la diversitat, es dóna l'oportunitat en totes les seves matèries, optatives o comunes, a donar peu a l'alumnat a lluir-se des de les diferents facultats, ja que desenvolupant-les donem pas a la seva formació d'éssers humans.
És per això, que en el segon trimestre des de l'optativa de Crea pensament per a conèixer-te i conviure s'ha realitzat un excel·lent vídeo vers la Llibertat&responsabilitat, però també des de la matèria de Psicologia dins del tema Estat de consciència i drogues. Compartim a tall d'exemple aquest últim per a reflexionar una mica al respecte.
Pensem per a actuar amb responsabilitat!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Expressa el teu pensament des de la fonamentació d'aquest: el respecte. Argumenta, proporciona raons sòlides que donin suport a la teva aportació. Identifica't i utilitza el correu amb el domini del centre. Únicament així podrà fer-se pública la teva aportació.