dijous, 24 de gener del 2019

Recollida de guardons de la Mostra de Fotofilosofia


https://pbs.twimg.com/media/Dr_ZSWDWwAIFxXh.jpg
Aquest curs també hem engegat la FotoFilosofia participant en la Mostra de Fotofilosofia en l'àmbit de Catalunya.
Si voleu veure les creacions dels alumnes de batxillerat, visiteu el blog habilitat FotoFilo MVM .
 https://pbs.twimg.com/media/Dr_ZT-lXQAEj06I.jpg
 Recollida de guardons a l'Aula Magna de la Facultat de Filosofia, el dia 14 de novembre, un dia abans del dia mundial de la Filosofia.

La cita d'avui per a reflexionar:
« La condición sine qua non de la existencia de los objetos bellos es la comunicabilidad; el juicio del espectador crea el espacio sin el cual tales objetos no podrían aparecer.»
                                                               ARENDT, La vida del espíritu, p.460.

2 comentaris:

  1. La cita trata de que los seres humanos y su comunicación, habla de los seres humanos como objetos bellos y su existencia.El espacio lo hace hablar como el cielo o el espacio exterior, y habla de que sin estos objetos( el espacio exterior) no podríamos existir.Habla de existencialismo como la razón de la existencia de la humanidad.

    ResponElimina
  2. Vam participar en la foto filo, en el meu cas, la primera vegada i la veritat he de dir que a part de ser guardonada amb un diploma, he estat guardonada participant i estic molt contenta perquè he après molt amb les altres fotos presentades d'altres instituts, això m'ajudat a entendre millor la filosofia d'una manera diferent, ja que hem trobava una mica perduda.

    Hajar Dajaj, 1Batx A.

    ResponElimina

Expressa el teu pensament des de la fonamentació d'aquest: el respecte. Argumenta, proporciona raons sòlides que donin suport a la teva aportació. Identifica't i utilitza el correu amb el domini del centre. Únicament així podrà fer-se pública la teva aportació.